- Luvat ja lisenssit
- Seuramestarit
- Arvokilpailumitalistit

Instagram

    Instagram

@kurikanratsastajat

Kilpailukutsuja

Kurikan Ratsastajat järjestää 1-tason esteratsastuskilpailut Myllykylän Käräjäkentällä maanantaina 27.5. klo 18 alkaen.

Luokka 1, 50/60/70cm, arv. 367.1 (A1/A2) kilpailuharjoitus
Luokka 2, 80/90/100/110cm, arv. 367.1 (A1/A2)

Erityismääräykset:

 • Ilmoittautumiset pe 24.5. mennessä 1-tason luokkaan Kipan kautta, harjoituskilpailuluokkaan sähköpostitse osoitteeseen posti(at)kurikanratsastajat.net.
 • Luokissa on valinnainen estekorkeus. Muista ilmoittautuessasi mainita, minkä korkeuden/ mitkä korkeudet haluat hypätä.
 • Kilpailuun otetaan jälki-ilmoittautumisia viimeistään luokan alkuun mennessä. Jälki-ilmoittautumiset kilpailun vastuuhenkilölle tai seuran sähköpostiin viimeistään su 26.5. tai kisapäivänä kansliaan.
 • Luokat ovat avoimia siten, että ratsukko voi osallistua enintään 20cm alempaan luokkaan kuin on kuluvan kauden aikana enimmillään kilpaillut.
 • Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Ratsukko voi osallistua samaan luokkaan kahdessa korkeudessa tai kahdesti samassa korkeudessa.
 • Sääntöjen mukaan enintään 2 lähtöä / hevonen.
 • Osallistujilta vaaditaan seurajäsenyys ja luokassa 2 vähintään e-lisenssi.
 • Hevosten tulee olla rokotettuja SRL:n määräysten mukaisesti. Rokotustodistukset esitetään pyynnöstä kansliassa.
 • Lähtömaksu 5e Kurikan Ratsastajien jäseniltä, muilta 10e. Jälki-ilmoittautuminen +5e.
 • Palkintoina ruusukkeet.
 • Vastuuhenkilö Eveliina Luomala, p. 0503542534.

Tervetuloa!

Tulevia kilpailuja:
19.6. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
6.7. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
20.7. Esteratsastuksen 2-tason kilpailut Myllykylässä
11.8. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
25.8. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä
21.9. Esteratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)
22.9. Kouluratsastuksen 1-tason kilpailut Myllykylässä (seuramestaruus)

Haluaisitko enemmän kisoja? Kaikki seuran jäsenet saavat halutessaan järjestää kisoja niin paljon kuin jaksavat. Lisätietoja ja ohjeita saa johtokunnalta. Kilpailujen tulee olla SRL:n sääntöjen mukaiset. Kilpailukutsut lähetetään tarkistettavaksi posti(at)kurikanratsastajat.net.

Kilpailutoiminta

Kurikan Ratsastajat järjestää hallikaudella Latva-Nikkolan tallin maneesissa harjoituskilpailuja, joihin voi osallistua ilman mitään kilpailulupia. Seurajäsenyys vaaditaan vakuutusturvan vuoksi kaikilta osallistujilta. Kilpailuharjoitusten kutsut julkaistaan tällä sivulla, 1-tason kilpailukutsut myös Kipassa.

Touko-syyskuussa kilpailuja järjestetään Myllykylässä sekä 1-tason kilpailuina että harjoituskilpailuina. Kaikki 1-tason kilpailut julkaistaa Kipassa ja niiden tulokset kelpaavat kvaalituloksiksi. Esteillä alle 80cm-luokat voidaan pitää harjoituskilpailuina, koska niistä ei saa kvaalia mihinkään.Kilpailujen kulukorvaukset

Kurikan Ratsastajat maksaa niiden seuraa edustavien jäsenten kilpailulisenssin, jotka ovat kauden aikana vähintään kahdesti saavuttaneet hyväksytyn tuloksen vähintään kyseistä lisenssiä edellyttävästä luokasta (ei koske C-lupaa). A-luvasta korvataan D-luvan osuus, jos ratsastajalla on riittävät tulokset D-luokista mutta ei A-luokista.

Lisäksi ratsastajille korvataan lähtömaksut niistä 2-3- tason rankingpisteluokista, joissa he ovat sijoittuneet. Kilpailujen kulukorvauksia haetaan arkistosta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen liitteeksi tarvitaan tuloslistat vain niiden sijoitusten osalta, joita ei ole mainittu tuloksia-sivulla. Kulukorvaus tulee hakea vuoden loppuun mennessä. Korvauksen myöntäminen edellyttää vähintään kolmea kökkärastia.
ETUSIVU | SEURA | KILPAILUT | TOIMINTA | ARKISTO© Kurikan Ratsastajat 2017

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2017 - www.tuulian.net